GoPro HERO4 Silver Edition Standard

Cod produs: GoPro HERO4 Silver Edition Standard
Disponibilitate: Pre-Order
1.935 Lei
Cant:  

GoPro HERO4 Silver Edition Standard

Cel mai avansat GoPro
Cu performante duble fata de seria precedenta si o calitate a imaginii superioara, GoPro HERO 4 White Edition filmeaza si fotografiaza la superlativ, pe masura experientelor tale. Aventurile tale sunt imortalizate in clipuri 4K la 30 fps, 2.7K la 50 fps, 1440p la 80fps sau 1080p la 120 fps si in fotografii de 12 Mpx, in rafala de 30 de cadre pe secunda.

 

De doua ori mai multa performanta
Cu un procesor de doua ori mai puternic, de doua ori mai multe cadre pe secunda si calitate de imagine superioara serieie anterioare, GoPro HERO4 White Edition ofera inregistrari mai clare si mai bogate in detaliu. Combinand functii si tehnologi noi, sunet imbunatatir, utilizare mai simpla si conectivitate wireless extinsa, GoPro HERO4 White Edition este cel mai avansat si performant GoPro realizat vreodata.

 

4K. De 4 ori rezolutia Full HD
GoPro HERO 4 este prima camera de actiune capabila sa filmeze 4K30, 2.7K50, 1080p120. Candva disponibile doar pe camerele cinema, aceste functii sunt acum accesibile intr-un pachet atat de mic si atat de performant.

 

Fotografii impresionante
Camera de actiune GoPro HERO 4 White Edition realizeaza fotografii de 12Mpx si este capabila de rafala de 30 de cadre pe secunda la rezolutie maxima. Alegeti modul Time Lapse pentru a fotografia automat la un interval de timp intre 0.5 si 60 de secunde. Acest mod este recomandat pentru situatiile in care camera este montata pe echipamentele sportive iar butonul de declansare este inaccesibil.

 

Optiuni noi pentru fotografii nocturne
GoPro HERO 4 White Edition introduce noi optiuni pentru fotografiile nocturne. Modurile Night Photo si Night Lapse ofera posibilitatea de a alege un timp de expunere de pana la 30 de secunde.

 

Control, vizualizare si partajare cu Wi-Fi si Bluetooth
GoPro HERO 4 White Edition are Wi-Fi si Bluetooth incorporate, si permite conectare simpla la un dispozitiv inteligent (tableta sau telefon) cu GoPro App instalat sau la telecomanda Smart Remote (disponibila separat). GoPro App transforma telefonul sau tableta intr-o telecomanda cu functie live-view permanenta, offering control deplin asupra tuturor functiilor si optiunilor, preview simplu si rapid, redare (playback) imediata, precum si optiuni de partajare via text, email, Facebook etc. Telecomanda Smart Remote permite control simultan asupra mai multor camere GoPro de la distante de pana la 180m.

 

Marcheaza momentele cele mai tari
Optiunea HiLight Tag, introdusa pe camerele GoPro HERO 4, va permite sa etichetati momentele importante in timpul inregistrarii video, astfel incat veti putea localiza rapid cele mai bune clipuri pentru playback, editare sau partajare simpla si comoda in GoPro App sau in GoPro Studio. Este suficient sa apasati butonul dedicat pe camera sau pe telecomanda Smart Remote (disponibila separat), sau folositi aplicatia GoPro App pentru a marca momentele cele mai tari.

 

Imagini captivante
GoPro HERO 4 White Edition are un mod de filmare cu perspectiva foarte larga: SuperView. Efectul este impresionant si captivant, prin dramatismul inerent unghiurilor foarte largi.

 

Mod Auto Low Light
Lasati camera sa gandeasca si sa lucreze pentru voi. Modul Auto Low Light evalueaza inteligent intensitatea luminii si modifica numarul de cadre pe secunda, pentru performante optime in conditii de iluminare precara. Puteti filma nestingherit scene cu tranzitii intre spatii puternic si slab iluminate, fara a mai fi nevoiti sa modificati personal parametrii de expunere.

 

Mod QuikCapture
n modul QuikCapture, GoPro HERO 4 White Editionincepe filmarea odata ce ati apasat butonul On/Off. QuikCapture transforma camera intr-un dispozitiv cu un singur buton, gata de actiune in orice moment. Apasati o singura data pentru a inregistra clipuri video sau tineti butonul apasat timp de doua secunde pentru a intra in modul Time Lapse. Nu mai ratati niciun moment remarcabil!

 

Sunet de nivel profesional
Cu un sistem audio nou imbunatatit, GoPro HERO4 White Edition inregistreaza sunet clar, cu un nivel ridicat de fidelitate. Microfonul incorporat capteaza sunet cu un interval dinamic extins 2x, in comparatie cu GoPro HERO 3+ White Edition, in timp ce algoritmul de top asigura fluenta si naturaletea sunetului. In plus, nou integratul convertor de semnal ADC (analog-to-digital converter), GoPro HERO 4 White Edition este compatibil cu o gama extinsa de microfoane externe low-sensitivity. Aveti posibilitatea sa inregistrati sunet captivant, atunci cand realizati interviuri sau inregistrati reprezentatii artistice.

 

Protune, pentru foto si video
Protune va permite sa utilizati intregul potential al camerei, oferind compresie minima, fisiere de nivel cinema optimizat pentru productii video profesionale, precum si control manual avansat pentru foto si video. Va puteti incerca creativitatea la maxim, gratie controlului deplin asupra parametrilor imaginii: culoare, limita ISO, balans de alb, claritate si expunere. Avetila dispozitie cel mai ridicat nivel de control disponibil pe o camera GoPro.

 

Control imbunatatit
GoPro HERO 4 White Edition are un buton dedicat pentru acces rapid la meniurile de control. Acestea au fost simplificate pentru o navigare cat mai intuitiva.

 

Software pe masura: GoPro App si GoPro Studio
Extindeti si mai mult experienta GoPro cu aplicatia gratuita GoPro App si programul de editare GoPro Studio! GoPro App va permite sa controlati camera de la distanta prin intermediul unui telefon sau tablete, sau sa vizionati si sa distribuiti rapid clipurile si fotografiile. Cu GoPro Studio puteti edita si optimiza clipurile, pentru partajare pe YouTube sau pe retelele sociale.
 

Video Resolution 4K: 15fps, 12.5fps
2.7K: 30fps, 25fps, 24fps
1440p: 30fps, 25fps, 24fps
1080p: 30fps, 25fps, 24fps
1080p SuperView: 60fps, 50fps, 48fps, 30fps, 25fps, 24fps
960p: 100fps, 60fps, 50fps
720p: 60fps, 50fps, 30fps, 25fps
720p SuperView: 100fps, 60fps, 50fps
WVGA: 240fps
Photo Resolution 12MP (Default), Wide, 4000 x 3000 px
7MP, Wide/Medium, 3000 x 2250 px
5MP, Medium, 2560 x 1920 px
Capture up to 30 photos per second
Time Lapse: 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 and 60 seconds
Night Lapse: 15, 20, 30 and 60 seconds; 2, 5, 30 and 60 minutes
Video Format H.264 codec
.mp4 file format
Audio Mono
Approximately 2x greater dynamic range (compared to the HERO3+ Black Edition)
Format: AAC compression, advanced AGC with multi-band compressor
Increased audio range by approximately 10dB (compared to the HERO3+ Black Edition)
Studio quality external microphone support.
Wired Connection Mini USB
Charging
Connecting to a computer for playback/file transfer/charging
Supports 3.5mm stereo microphone via optional adapter (sold separately)
Supports playback to composite TV via optional cable (sold separately)
Micro HDMI
Supports playback to HDTV via optional cable (sold separately)
Wireless connection Wi-Fi
Bluetooth®
Alimentare și Baterie Rechargeable lithium-ion battery
Rated at 1160mAH, 3.8V, 4.4Wh
Weight Camera: 83g (2.9oz)
Camera with housing: 147g (5.2oz)
Conținut pachet HERO4 Silver Camera with Built-In Touch Display
Standard Housing 131’(40m)
Skeleton + Touch Backdoors
Rechargeable Battery
Curved Adhesive Mount
Flat Adhesive Mount
Quick Release Buckles
3-Way Pivot Arm (Mounting Hardware)
USB Cable
Comentariu microSD memory card with a Class 10 or UHS-1 rating required.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: